?

Log in

 
 
05 December 2006 @ 12:23 am
20 x 5 Stars  
Mulla on ollut Resident Evil 4 jo vaikka miten pitkään, mutta vasta nyt mä olen kunnolla uskaltautunut pelaamaan Mercenaries minipeliä...
Mun ekat kokemukset siitä oli niin karvaat (Leonilta lähti pää Bella Sistersien käsittelyssä), että meni pitkä aika ennenkun uskalsin yrittää uudestaan.
Mä olen sentään saanut siinä kaikki hahmot, eli Leonin lisäksi on Ada, Krauser, HUNK ja Wesker.
Ja se oli vielä suht helppoa, piti saada jokaisesta kentästä (Village, Castle, Commando Base ja Water World) 4 tähden arvosana millä tahansa hahmolla. Ainoastaan Water World tuotti ongelmia kun siellä on niitä ihan hullun nopeita moottorisahatyyppejä jotka ei edes hievahda kun niitä ampuu. Yritin sitä varmaan kymmenen kertaa putkeen HUNKilla, mut loppujen lopuksi mä sain siitä hätäisesti sen neljä tähteä kun mä vaihdoin Krauseriin.

Mut nyt mulla on edessä kovin koettelemus.
Pitäis hankkia Handcannon, jonka saa ainoastaan, jos jokaisella hahmolla saa jokaisesta kentästä 5 tähden arvosanan.
Se on suorastaan hermojaraastava haaste. Mä oon onnistunut Leonilla saamaan 5 tähteä Village-kentästä 86210 pisteellä. Mutta tässä hommassa voi mennä tosi pitkään. Mercenaries ei oo mikään ihan helppo minipeli, ei todellakaan.
Mut mä en voi olla rauhassa ennenkun mulla on se samperin Handcannon!
Se ei vaan onnistu, että pelissä on joku avattava ase, esine tai ominaisuus, jota mä en koskaan hanki.

Jee...
Eli nyt täytyy enää 19 kertaa saada 5 tähden arvosana -_-

***EDIT***

Phew, nyt on Village-kentästä kaikilla hahmoilla 5 tähden arvosana.
Wesker teki korkeimman pistemäärän, 94300

***EDIT***

Kaikissa muissa tehtävissä on nyt kaikilla hahmoilla 5 tähteä paitsi Water Worldissa.
Se on niin LANNISTAVA!
Weskerillä sain siitä just ja just 5 tähteä.
Leonilla onnistuin listimään molemmat Dr. Salvadorit (eli ne skitsot moottorisahatyypit).
Se oli sinänsä melko kuumottavaa, että mä käytin niihin haulikkoa lähietäisyydeltä. Ne on sellaisia vihollisia, joita ei tee mieli laskea lähelle koska ne ei muuta tee kun sitä rasittavaa instant kill-temppua. Mut yllättäen kun ampuu haulikolla päähän lähietäisyydeltä, niin se on luotettavampi taktiikka kun tynnyreiden räjäyttely ja kranaattien heittely, jota kaikissa FAQ:ssa suositellaan (kranaateissa on se ongelma, että Dr. Salvadorit liikkuu niin nopeesti, että ne usein ehtii pois räjähdyksen alta). Ainut hankaluus on se, että täytyy varmistaa, ettei ympärillä oo vihollisia häiritsemässä ampuilua. Se voi nimittäin johtaa ikävään loppuun.
Dr. Salvador depsii suunnilleen viidestä laukauksesta (Leonin haulikolla) ja jos jokaisella osuu päähän niin se ei pysty hyökkäämään. Ja siihen haulikkoon mahtuu 13 ammusta, eli ei pitäsi kauheesti olla uhkaa siitä, että joutuis latamaan asetta just kriittisellä hetkellä, jolloin se popsauttaa sulta pään pois.
Mut kaikesta huolimatta jäi Leonilla pistesaldo 58000 pisteeseen, eli 2000 jäi uupumaan, että oisin saanut 5 tähden arvosanan!
Johtuu siitä, että viholliset aina loppuu kesken.
Jos nyt ajatellaan, että 5 tähden arvosanaan pitäis tehdä vähintään 15-20 tapon komboja niin se käy tosi vaikeeksi Water Worldissa. Ihan alussa se saattaa jopa onnistua, mut sitten yhtäkkiä se rupee meneen sellaiseksi, että sä listit 6 tai 8 tyyppiä putkeen, mut sit yllättäen vihulaisia ei löydy mistään ja se kombo katkeaa. Sitten sä lähdet etsimään niitä... Löydät niitä, tapat ehkä 3-6 ja ne loppuu taas kesken. Kombo katkeaa.
3-8 tapon komboilla ei saa 60000 pistettä ja 5 tähteä.
Ja Weskerilläkin se 5 tähteä tuli tosi räkäisesti. Sain suunnilleen jotain 62000 pistettä., vaikka yleensä Weskerillä mun alimmat pistesaldot on olleet jotain 95000 ja korkein oli 157000.
.
.
.
.
Takaisin rasittavan minipelin ääreen.

***EDIT***

Enää Water Worldissa puuttuu Leonilla ja Krauserilla 5 tähden arvosana.
Mä oon jo niin lähellä! 18 kertaa mä olen jo saanut 5 tähden arvosanan, 2 kertaa täytyy enää saada.
Luulis, että tää on ihan pikkujuttu. Ja oikeastaan Krauserille voi vaikka ollakin, koska sillä on se instant kill-erikoisliike. Mut Leonille voi tulla taas hankaluuksia. Mä luulen, että kyseisessä tehtävässä mun huono menestys Leonin kanssa johtuu siitä, että sillä on tehokkaimpana aseena haulikko, joka toimii vaan lyhyellä kantamalla... Ja Water Worldissa törmää usein sellaisiin tilanteisiin joissa nopeasti pitäisi käyttää tehokasta asetta pidemmällä matkalla. Siellä nimittäin helposti käy silleen, että täytyy juosta melkein kartan toiseen päähän, vihollisten perässä, että kombo pysyisi yllä. Siinä vaiheessa haulikon kantama ei riitä, eikä pistooli oo tarpeeksi tehokas.