?

Log in

 
 
20 December 2006 @ 09:42 pm
Please, Gods of the Video Game Industry!  
Pelejä, joille mä toivon PAL-julkaisua:

Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2:
- Megaten DDS2:ta ei oo kuulunut mitään, vaikka DDS1 näki PAL-julkaisunsa jo ajat sitten.

- Shin Megami Tensei (4) (PS3):
- Toivottavasti kyse ei ole spin-off-pelistä, vaan itse pääsarjan neljännestä osasta. Ja toivottavasti sille ei käy niinkun DDS2:lle näyttää käyvän.

Seiken Densetsu: Dawn of Mana:
- Simply needs ta have it!

Persona 3:
- Same as above...

Vampire: Darkstalkers Collection:
- Me saatiin jo Street Fighter Alpha Anthology! Miksei me saada Darkstalkers Collectionia!?

Ninja Gaiden Sigma:
- NGS on remake-versio Ninja Gaiden Blackista, joka on IGN:n arvostelussa saanut arvosanaksi 9.4/10. And that's one farkin' good-looking game!

Okami:
- Ai mut se tulee! Mun on vaan niin vaikea uskoa sitä! <3_<3

Pelejä joista haluan kuulla uutisia:

Soul Calibur IV:
- Soul Calibur IV on todellakin tekeillä, no question about it.
Namco Bandain päätuottaja Daisuke Uchiyama sanoo (kun kysyttiin seuraavasta DBZ-pelistä):

- "Namco's development staff working on a future Dragon Ball Z title would be the ideal scenario, but a new Tekken (6) and Soul Calibur  (IV) are already in the works, so it is currently not possible."

- "Namco is definitely planning to develop the Soul Calibur series on the next-generation platforms"


Mua kovasti kiinnostaa mahdolliset uudet hahmot. Lisäksi mä toivon, että neljännessä Soul Caliburissa on mukana paranneltu versio siitä hahmonluomismoodista, joka teki SC3:ta ihan hullun suositun.

Silent Hill 5:
- Silent Hill 5:en kanssa on vähän sama tilanne kun Soul Calibur IV:n. On todettu, että peli on parhaillaan työn alla, mutta mitään tietoja ei oo annettu, mitään kuvamateriaalia ei ole saatavilla... Vielä ainakaan.
Tosin, kun The Electric Playgroundin haastattelija kysyi Yamaokalta Silent Hill 5:ta, hän vastasi: "It's a good time to be a Silent Hill fan."
Yamaoka on myös lukuisissa haastatteluissa paljastanut pikkuinfoa Silent Hill 5:ta. Kuulemma viidennen osan myötä sarja palaa niille psykologisemman kauhun juurille, jotka oli mukana Silent Hill 2:ssa. Yamaoka on myös kertonut, että SH5-tiimillä on kova halu luoda peliin "tunnelma aurinkoisesta ympäristöstä, joka on mennyt pieleen". Lisäksi on sanottu, että pelin nimeksi ei välttämättä tule "Silent Hill 5"... Voi olla, että numero vaihtuu alaotsikoksi.

Resident Evil 5:
- Tästähän meillä on jo traileri ja kourallinen screenshotteja. Ja fanien keskuudessa on käyty kiivasta kädenvääntöä päähenkilön henkilöllisyydestä, vaikka se on ilmiselvästi Chris Redfield. Mut mä haluaisin tietää, tuleeko se peli todella näyttämään yhtä hyvältä kun eka traileri meille lupailee? Mä haluaisin toisen trailerin! Läjän uusia screenshotteja! Haastattelun! Mä haluan kuvamateriaalia siitä, miten lämpötila vaikuttaa pelaamiseen! Kuulemma tulee halluja ja elämä menee muutenkin vaikeeks. Mut mä haluan nähdä!
LISÄÄ KUVAMATERIAALIA RESIDENT EVIL 5:TA!

Tekken 6:
- Viimeaikoina meidät on hukutettu Virtua Fighter 5 trailereihin ja screenshotteihin - josta olemme erittäin kiitollisia, btw - mut entäs Tekken 6? Meillä on vaan yks traileri (jos sitä 2005 julkaistua PS3 tech demo traileria ei lasketa). Mä haluan tietää onko uusia hahmoja, keitä ne on. Mä haluan nähdä kuvamateriaalia muistakin kun Jinistä, Hwoarangista (ja sen prätkästä) ja Lilistä. Mä haluan myös tietää, mitkä hahmot jää mahdollisesti pois.
Sitä mulle ei sentään tarvi kertoa, kuka on nykyään Mishima Zaibatsun johdossa. Mä pelasin Tekken 5:n läpi, kiitos vaan kysymästä. Jin tulee olemaan Tekken 6:ssa Mishima- vai pitäisikö sanoa Kazama Zaibatsun pomo ja tämän myötä todennäköisesti myös pelin pahis.
Ja jos Jin ei istu Zaibatsunsa valtaistuimella niin mä oon lievästi sanottuna yllättynyt... Ja todennäköisesti menetän luottamukseni siihen, että Tekkenissäkin saattaisi tapahtua edistystä.
Musta oli jo tarpeeks säälittävä käänne, ettei Heihachi depsinytkään Tekken 5:ssa.


Makai Wars:
- Wow... En tiedä muistatteko - tai siis ette varmaan muista, ellette oo hengannut Nippon Ichi Softwaren fanipiireissä - että on ollut puhetta siitä, että NIS julkaisis PS3:lle TRPG:n nimeltä "Makai Wars". Siitä oli näytillä jo kansikuvakin. Aluksi sen piti tulla PS3:lle, sitten projekti siirrettiin PSP:lle ja sitten takaisin PS3:lle.
Saa nähdä tuleeko Makai Warsia IKINÄ, mut jos sitä ollaan vielä oikeesti tekemässä niin mä oon ainakin kiinnostunut. Mä oon kiinnostunut kaikesta, mikä tulee Nippon Ichiltä ja on luokitelty TRPG-genren alle.

Devil May Cry 4:
- Tämä on semmoinen peli, josta meillä on jo rutkasti tietoa, varsinkin niillä, jotka jaksaa päivittäin käydä DMC4:n japanilaisella nettisivulla kurkkimassa päivityksiä. Katsokaa vaikka itse: DEVIL MAY CRY 4 | デビル メイ クライ 4. Mutta tämä on myös sellainen peli, josta mä en voi mitenkään saada tarpeeksi tietoa. Tällä hetkellä mua pääasiassa kiinnostaa uudet viholliset, uudet ympäristöt, uudet aseet. Ja tietysti myös keitä siinä pelissä esiintyy.
Mä olen nähnyt jotain varhaisia luonnoksia ja mä tunnistin sieltä sekä Ladyn, että Trishin ja mahdollisesti myös Nelo Angelon (=Vergil). Nämä kolme vois kaiken järjen mukaan ihan hyvinkin olla mukana. Sitten mä haluan nähdä, onko Luciasta mitään mainintaa DMC4:ssa. Sarjan neljäs osahan sijoittuu ajallisesti ensimmäisen ja toisen osan väliin, ja toisessa osassa näyttää siltä, että Dante tuntee Lucian ennestään.

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots:
- Sama juttu kun DMC4:n kanssa.
Mä kaipaan lisää tietoa, pääasiassa Merylistä, Vampista, Big Bossista ja siitä nuoresta Snakesta. Mä haluan tietää onko se nuori Snake todellakin se, keneksi mä sitä luulen. Jos on niin BOOYAH! Pointsit Kojimalle! Sitten mä haluan lisää shotteja Raidenista, koska se on luv <3

Shin Megami Tensei (PS3):
- Tästä me tiedetään, että se on Megaten ja se tulee PS3:lle. Ei muuta.
Ei edes tiedetä onko se spin-off vai pääsarjan neljäs osa.
Pidetään peukkuja sille neljännelle osalle.

Pelejä joista ei ole mitään tietoa:

Star Ocean 4:
- Jokin aika Star Ocean 3:n julkaisun jälkeen Square-Enix ilmoitti haluavansa Star Oceanin yhdeksi lippulaivoistaan.
SIISTII!
.
.
.
.
Sitten tulikin Dragon Quest VIII ja loputtomat Dragon Quest spin-off pelit.
Missä on mun Star Ocean 4?

Breath Of Fire VI:
- Wow, mun tekis mieli kuulla, että Capcom työskentelee parhaillaan uuden Breath Of Firen kimpussa. BoFIV on jostain syystä yks mun suosikeista, vaikka se ei millään osa-alueella ollutkaan mikään maailman huikein RPG. Paitsi, että siinä oli kyllä se pähee kombo-systeemi. Ja siinä on ehkä maailman hauskin kalastus-minipeli.

Metal Gear Raiden:
- Okei, okei... Tää on läppä, jonka Kojima heitti. Se teki pilailuvideon nimellä "Metal Gear Raiden", jossa Raiden palaa menneisyyteen tappamaan Big Bossin, jotta se sais itselleen pääosan Metal Gear Solid 4:ssa. Mut se epäonnistuu surkeasti tehtävässään. Mutmut... Kojima on sanonut, että MGS4 tulee olemaan hänen viimeinen Metal Gear Solid-pelinsä... Mut se on myös sanonut, että Metal Gear Solid ei kuulu pelkästään hänelle, vaan kaikille. Ja se vihjaili vähän semmoista, että Metal Gear saga ei päättyis tähän.
Mut jos Solid Snake kuolee, niin silloin ei voi tulla enää uusia Metal Gear Solid pelejä... Ellei sitten tehdä sellaisia pelejä jotka sijoittuu ajallisesti ennen MGS4:ää, mutta sellaisia pelejä on vaikea ruveta tekemään, koska tarinan loppu on jo kirjoitettu eikä sitä voi muuttaa.
Mut mut lopettaako Kojima todella KOKONAAN työskentelyn Tactical Espionage Action-genren parissa? Vai voisko oikeesti olla mahdollista, että me saatais Kojimalta vielä uusi Metal Gear sajra, jonka päähenkilönä on Raiden?
Toisaalta nyt kun tilanne on mennyt siihen, että Raiden on omaksunut Ninjan roolin niin mun usko MGR-sarjan todennäköisyyteen alkaa järkkyä. Mä en usko, että Kojima haluais tehdä sellaista Metal Gear-peliä, jossa päähenkilö on niin ylivoimainen ja yli-ihnimillinen, koska se tarkottais sitä, että vastustajankin pitäis olla samaa tasoa. Ja vuosi vuodelta Kojima on selvästi pyrkinyt siihen, että jokainen Metal Gear-peli ois edeltäjäänsä realistisempi ja nyt jopa "luonnollisempi".

Final Fantasy Tactics:
- Silloin joskus vuosien 1997 ja 1998 välissä julkaistiin PSOnelle legendaarisen maineen saavuttanut FINAL FANTASY TACTICS. Paha vaan, että sitä peliä ei koskaan euroopassa nähty. Nyt sitten kun Final Fantasy XII on vienyt sarjan takaisin siihen miljööseen, joka oli FFT:ssä, niin meille on putoillut uusia FFT-julkaisuja! Final Fantasy Tactics Advance (Game Boy Advance) ja Final Fantasy Tactics: The Lions War (PSP). Mut milloin me PS2- ja PS3-pelaajat saadaan oma Final Fantasy Tactics!? ME HALUTAAN!!!

Xenogears:
- Xenogears ei FFT:n tavoin koskaan nähnyt aamunkoittoa PAL-alueella. Ja oli taistelun takana, että Xenosaga saatiin tänne. Tosin Namco teki paskan tempun ja julkaisi Episode I:n kooste-elokuvan muodossa ja me saatiin pelattava versio vaan siitä paskasta Episode II:sta... Saa nähdä onko Episode III:sta mihinkään. Mut nyt kun ollaan Xenosagassa edetty ajallisesti siihen pisteeseen, että seuraava osa ois Xenogears... Niin oiskohan mahdollista saada joko Xenogears remake, tai ihka uusi Xenogears peli?
Muo kiinnostais.

Jee