?

Log in

Userpic

Press Any Button

Location:
Membership:
Moderated
Posting Access:
All Members
YHTEISÖSTÄ:

Tämä yhteisö on luotu sitä varten, että täällä voi keskustella videopelimaailman nykytilasta, purkaa asiaan liittyvää mahdollista turhautumistaan. Täällä voi keskustella uusista, tulevista ja menneistä pelijulkasuista. Voi pohtia, millä keinoin mitäkin pelisarjaa voisi parannella, mitä pelejä ehdottomasti haluat julkaistavan PAL-alueella... yms. yms. yms.

YHTEISÖN PERUSTAJASTA:

Mui, oon Omppu (bodhisattva_ot).
Mä oon ihan hilltiön videopelinörtti...

Ennenkun mä menin kouluun niin mun lapsuus oli silkkaa Super Mariota, Megamania ja Dragonninjaa ("The Bad Guys VS Dragonninja", voi hitto...). Sitten kouluikäisenä tuli 16-bittisen Segan mukana Sonic, Altered Beast, Streets Of Rage, Zool ja Ristar.
Tässä vaiheessa mä sain myös mun serkun vanhan Amigan käyttööni ja sillä oli ihan hillitön määrä pelejä. Paha vaan kun mä en muista niiden nimiä. Marble Madness, Vampire's Empire, Fairytale, Leisure Suit Larry ja Star Wars oli ainakin. Ja sitten siinä oli yks sellainen space shooteri, jota mä rakastin ihan hulluna, mut senkään nimeä en muista.
Pleikkari ykköstä mulla ei koskaan ollut, koska porukat (ÄITI) oli sitä mieltä, että mä tuun ihan hyvin toimeen Sega Megadrivellä... Mutta mä kyllä pelasin yhdellä mun kaverilla Final Fantasy VII:ta ja Tekkeniä. Ja sitten mä hankin FFVII:n tietokoneelle, heti kun se sille julkaistiin.
Jossain tässä välissä mä myös harrastin emulaattoreita... Laittomista latauksista mun suosikki oli Final Fantasy VI ja Megaman X:t.
Sitten yläasteella sain synttärilahjaksi PS2:n. WOWIES! Ekat pelit oli Dead Or Alive 2 ja Final Fantasy VIII (joka mulla oli myös aikaisemmin ollut tietokoneella). Dead Or Alive 2:ta pelattiin muuten isosiskon kanssa ihan hillittömästi. Sitten aika pian sen jälkeen hankin Final Fantasy VI:n, IX:n ja X:n.

Tavallaan aika surullista... Mut toisaalta musta on kuitenkin kehittynyt täysin tasapainoinen ihminen. Musta ei oo tullut tunnevammainen, eikä edes asennevammainen. Mä en oo mitenkään taipuvainen väkivaltaan, vaikka sillä aina pelotellaankin videopelejä pelaavien lasten vanhempia... Oikeestaan oon jopa hyvin jyrkästi väkivaltaa vastaan. Eikä mulla oo epäterveelliset elämäntavat (ellei tupakkia lasketa).
Niin ei kai tässä sitten mitään ongelmaa ole.

PC:llä olen oikeastaan pelannut aika vähän (jos SNES-emulaattoria ei lasketa). Ainoat mainittavat pelit, joiden parissa mä olen viettänyt pitkiä aikoja PC:n ääressä on Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII, Fallout 2, Icewind Dale ja Icewind Dale II. Nykyään tietokoneella pelaaminen vaan tuntuu niin turhauttavalta, että mä ehkä kerran vuodessa jaksan jotain pelata muutaman tunnin ajan.

OMPUN NYKYINEN PELILISTA (PSOne/PS2):

- Breath Of Fire IV
- Breath Of Fire: Dragon Quarter
- Final Fantasy Origins
- Final Fantasy VI
- Final Fantasy VII
- Final Fantasy VIII
- Final Fantasy IX
- Final Fantasy X
- Final Fantasy X-2
- Final Fantasy XII
- Dragon Quest VIII: Journey Of The Cursed King
- Star Ocean: Till The End Of Time
- Xenosaga Episode II: Jenseits Von Gut Und Böse
- Shin Megami Tensei: Lucifer's Call
- Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga
- Disgaea: Hour Of Darkness
- Disgaea 2: Cursed Memories
- Makai Kingdom: Chronicles Of The Cursed Tome
- Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty
- Metal Gear Solid 2: Substance
- Metal Gear Solid 3: Snake Eater
- Metal Gear Solid 3: Subsistence
- Shadow Of The Colossus
- Okami
- Silent Hill 2
- Silent Hill 3
- Silent Hill 4: The Room
- Resident Evil 4
- Devil May Cry
- Devil May Cry 2
- Devil May Cry 3: Dante's Awakening
- Devil May Cry 3: Special Edition
- Onimusha Warlords
- Onimusha 3: Demon Seige
- Onimusha: Dawn Of Dreams
- We Love Katamari
- Soul Calibur II
- Soul Calibur III
- Tekken 5
- Dead Or Alive 2 (tämän mä jo kerran vein divariin ja ostin uudestaan XD)
- Guilty Gear X2: The Midninght Carnival # Reload
- Capcom VS SNK 2: Mark Of The Millenium 2001
- Street Fighter Alpha Anthology

Statistics